Fatih Terimle kimse başa çıkamaz. Bunu geçte olsa anladım. Trabzonspor faciası sonrası tüm fatura bana göre Fatih Terim’indi.

Kasımpaşa maçında rotasyon yapan Fatih Terim sonucu alınca bana göre herkese mesaj yolladı.

Salı günüde aslan kendi ligine devler sahnesine çıktı. Rakip Rus takımı Lokomotif Moskova’daydı. Maç öncesi tedirginlik vardı bende. Gökhan’la konuştum kolay maç olmaz dedi.

Maç başladı Galatasaray fırtına gibi başladı. Rakibi kendi sahasına hapis etti. Golüne maçın başında buldu. Garry Rodrigues muhteşem bir gol attı. Golden sonrada pozisyonlara girdi atamadı.

Daha sonra oyundan düştü. Moskova baskısı başladı. Bu dakikalarda Muslera kalesinde devleşti. Daha sonra Eren firikten skoru 2-0 getirdi.

Son sözü de Selçuk söyledi. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ne 3-0’lık muhteşem bir başlangıç yaptı. Yazımın başında dediğim gibi Fatih Terim’e zaman zaman kızsam sonunda kendisini haklı çıkarıyor.

Kaç teknik adam, Şampiyonlar Ligi ilk maçına akıl almaz bir ön alan baskısı ile başlar? Terim çok ama çok hatalar yapmış birisidir.

Büyük facialar yaşamış, yaşatmış insani olarak açıklaması kolay olmayan problemler yaşamış ve yaşatmış olabilir. Ama kabul edelim ki onun hayallerine cüret dahi edemeyeceklere teknik adamlıkta ders verir.

Terim'in en büyük farkı hücumcuları prese ikna etmektir. Bu düzenle de rakibi kendi sahasına hapis edebiliyorsun. Sonuç olarak Fatih Terim’in aslanları Avrupa’da kükredi. Süper bir başlangıç yaptı ve oynadığı futbol ile gözlerimizin pasını sildi. Terim'i ve oyuncularını kutluyorum.