MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde meydana gelen silahlı kavga'da 1 kişi başından ağır yaralandı. Olaya karıştığı belirlenen bir kişi gözaltına alındı.
Olay akşam saatlerinde Nurlupınar yolu TOKİ 3 kavşağına yakın bir kahvehane önünde meydana geldi. İddialara göre daha önceden husumetli olan 3 kişi, Y.K. 'nin (21) içinde bulunduğu otomobilin yanına gelerek sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından otomobil dışında bulunan şahıslardan biri silahını çıkartarak Y.K.'nin üzerine ateş etti.
Silahtan çıkan mermilerden biri Y.K.'nin başına isabet etti. Başından ağır yaralanan Y.K. arkadaşı tarafından saldırıya uğradığı otomobil ile Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Öte yandan silahlı kavgaya karışan bir şahıs ise saklandığı evde polis ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere Manisa İl emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olaya karıştığı belirlenen 2 kişinin ise arama çalışmaları devam ediyor.
Editör: TE Bilişim