Hırsızların benzin istasyonunda yaptıkları soygun saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

6 Aralıkta Şehzadeler‘de saat 02.35 sıralarında bir benzin istasyonuna giren gelen silahlı ve maskeli üç şahıs markette çalışan kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan 20 bin lirayı alarak olay yerinden kaçtı. Üç şüpheli şahıs daha sonra yine 15 Aralıkta sabaha karşı Şehzadeler İlçesi Halil Erdoğan Caddesi üzerinde bulunan bir benzin istasyonunu soydu. İstasyona gelen maskeli şahıslar istasyonda pompacı olarak çalışan bir kişinin üzerindeki 20 bin lirayı aldı. Pompacıyı markete sokarak zorla kasayı açtıran 3 kişi, kasadaki paraları alarak kayıplara karıştı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliğine bağlı Cinayet Gasp Büro Amirliği Polislerinin yaptığı çalışmalar sonucunda S.A(25) A.K(19) M.D(20) Şehzadeler İlçesi Şehitler Mahallesinde saklandıkları bekâr evinde kıskıvrak yakalandılar.
Asayiş Şubede İfadeleri alınan 3 şahıs Manisa Devlet Hastanesinde alınan sağlık raporlarının ardından mahkemeye sevk edildi.
OLAY ANI KAMERADA
Olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncunun benzinlikte çalışan kasiyeri alarak zorla kasayı açtırdığı görülüyor. Silah zoruyla kasayı açtıran şahısların kasadaki parayı da alarak yaya olarak olay yerinden kaçtığı görüntülere yansıyor.

HABER: SERKAN ÖZCAN

Editör: TE Bilişim