Manisa’da medyana gelen zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Bir halk otobüsü, bir servis aracı ve bir özel otomobilin karıştığı kaza, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde İzmir yönünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre kaza saat 16.45 sıralarında meydana geldi. Manisa yönünden İzmir yönüne seyir halinde olan M.K. yönetimindeki 09 YR 727 plakalı otomobil, önünde seyreden 45 J 0548 plakalı servise sağdan çarptı. Çarpmanın etkisiyle servis aracı yoldan çıkıp kaldırımdaki ağacı sökerek anca durabildi.

Servise çarpıp sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil durakta yolcu almak için duran İ.Y. yönetimindeki yolcu otobüsüne çarptı. Kaza sonrası yolcu otobüsünde bulunan 2 kişi hafif olmak üzere, 09 YR 727 plakalı otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kazada, otomobil sürücüsü M. K. İle diğer yaralılar H.A., S.Ş., M.E. ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza sonrası olay yerine polis, itfaiye ve acil servis ekipleri sev edildi. Kaza nedeniyle trafiğin tek şeritten aktığı yolda, ambulanslar yaralıları Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi başta olmak üzere hastanelere kaldırdı.

SERVİSİN BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Öte yandan kazaya karışan araçlardan okul servisinin boş olması olası bir faciayı önledi. Kazanın ardından servis ve şehir içi otobüsünde hafif derecede hasar meydana gelirken otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Kazaya karışan otomobilin çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine dönerken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

AYNI YERDE YİNE KAZA

Meydana gelen kaza, Kurban Bayramı öncesinde aynı yerde anne ve kızın ölümüne yol açan kazayı akıllara getirdi.

Editör: TE Bilişim