MANİSA'nın Şehzadeler İlçesinde bulunan bir kafeye gelen genç kız, kafe sahibi tarafından tacize uğradığını iddia etti. Kafe sahibi, cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre 16 yaşında olan ve ismi açıklanmayan genç kız kafe sahibi tarafından, cinsel istimara uğradığını ailesine anlattı. Durum karşısında şoka giren aile olayı polise bildirdi.
Polis ekipleri aileyi dinledikten sonra Cumhuriyet Savcısının talimatıyla çıkartılan arama kararı ile Şehzadeler İlçesinde bulunan kafeye ve kafe sahibinin evine baskın düzenledi. Manisa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ve Yunus Ekiplerinin bulunduğu baskında ev ve iş yeri aramalarında bilgisayarlar ve flaş belleklere el koyuldu.
Gözaltına alınan kafe sahibi Ö.K.G (48) Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık raporunun alınmasından sonra ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Polisin olayla ilgili incelemesi devam ederken, Ö.K.G ‘nin başka küçük yaşta kızları da taciz etmiş olması ihtimaline karşılık olayla ilgili derin inceleme başlattı.

Haber: Serkan ÖZCAN
Editör: TE Bilişim