Olay, Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Baklacı Mahallesinde geçtiğimiz Salı günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz kimliği tespit edilemeyen hırsız veya hırsızlar Coşkun Yıldırım'a ait iki katlı evin zemin katına balkon kapısının kilidini kırarak içeri girdi. Zemin kattan girdikleri binanın ikinci katına da çıkan hırsızlar, burada bulunan 25 bin TL'lik ziynet eşyasını çalarak kayıplara karıştı.

  "1 SAAT İÇERİSİNDE 25 BİN TL'LİK ZİYNET EŞYASI ÇALINDI"

  Yaşanan olayları İHA muhabirine anlatan Coşkun Yıldırım, "Babamlar ile birlikte aynı binada oturuyoruz. Hırsızlığın yaşandığı salı günü ilçemizin semt pazarı kurulur. Babamlar saat 14.00'da semt pazarına gitti. Ben de eşim ile birlikte gündelik bağ işlerim için evden ayrıldım. Yaklaşık bir saat sonra eve geldiğimizde binamızın alt katının balkon kapısının zorlanarak açıldığı fark ettik. Hemen eve koştuk. Evde yaptığımız incelemelerin sonucunda 14 yıllık evlilik hayatım boyunca dişimizden tırnağımızdan arttırarak kötü günler için biriktirdiğimiz 25 bin TL değerindeki ziynet eşyamızın çalındığı fark ettik. Durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdim. Sonra ekipler geldi. Evde parmak izi ve delil arayan ekipler geniş çaplı soruşturma başlattılar. Ne olduysa bir saat içerisinde olmuş. İnşallah yakın zaman içerisinde hırsız veya hırsızları bulurlar" dedi.

  Öte yandan, Baklacı Mahallesinde son zamanlarda artan hırsızlık olayları mahallede yaşayan vatandaşlar için kabus haline gelirken, yaşanan son 8 hırsızlık olayında para, ziynet eşyası, motosiklet, sigara ve gıda maddelerinin çalındığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim