Manisa Emniyetinde büyük şok etkisi yaratan intihar girişimi gün gece saat 00;15’de Şehzadeler ilçesi 1.Anafartalar Mahallesinde bulunan Dergah alkollü eğlence merkezinde yaşandı.

Manisalı tanınmış simaların uğrak yeri olan eğlence merkezine gelen polis memuru Serdar.Y, işyerindeki garsonlara siparişini verdikten sonra bir süre düşüncelere daldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Polis Memuru Serdar.Y, yoğun kalabalığa aldırış etmeden belinden çıkarttığı beylik tabancasını şakağına götürerek tetiğe dokunmasıyla birlikte eğlence merkezinde bulunanlarda korku ve panik yaşandı. Polis memuru Serdar.Y, tabancasından çıkan tek el silah sesiyle birlikte kanlar içerisinde yere yığıldı. İşyerinde çalışanlar ve müşteriler cep telefonlarıyla 112 ‘den acil ambulans talebinde bulundu.

Polisinde bilgilendirilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Olay yerine gelen polis memurların intihar girişiminde bulunan kişinin genç meslektaşı olduğunu anlamasıyla birlikte büyük şok etkisi yaşandı.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri intihar girişiminde bulunan polis Memuru Sardar.Y’a ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Evli olan polis memuru 40 yaşlarındaki Serdar.Y’nin de eşinin Manisa Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.

Polis memuru Serdar.Y’nin intihar nedenin henüz netlik kazanmazsak sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu yoğun bakımdaki tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. Manisa emniyeti meslektaşının intihar girişimindeki esrar perdesini ortadan kaldırmak için soruşturmayı çok yönlü biçimde sürdürürken görgü tanıkların ifadelerine de başvuruyor.

Editör: TE Bilişim