DEMİRCİ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince "Uyuşturucu Madde Ticareti" yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.
Demirci Cumhuriyet Başsavcılığınca iki farklı noktada, şahıslar üzerinde ve kullandıkları aracında yapılan aramalarda, E.D., H.U., Ç.A., A.K., T.E., C.Ç., S.S.Ç, isimli yedi şüpheli yakalandı.
Yapılan aramada montunun sağ ve sol ceplerinde 902 adet amfetamin ve metaamfetamin hap (ecstay), 9 gram esrar maddesi, 16 adet kısa dokuz tabir edilen 9 mm. Çapında MKE yapımı dolu tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, tüfeğe ait 11 adet fişek ele geçirildi.

2- E.D., H.U., Ç.A., T.E., C.Ç., S.S.Ç, isimli şahısların bulundukları ikamette yapılan aramada, 3- Ç.A. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada şüphelilerden E.D, C.Ç ve H.U uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan ifadeleri alınıp serbest bırakıldı. Ç.A, A.K ve T.E ise Demirci Cumhuriyet Başsavcılığında tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Editör: TE Bilişim