Manisa’da dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden işçilerin toprağa verileceği yerler de  belli oldu. Duyuruyu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, facebbok sayfasından yaptı.

Akbaş, şu ifadelere yer verdi: Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza bağlı Kent Estetiği Daire Başkanlığında görevli İsmail Ulutaş, Müştak Uğurhan ve Mehmet Gönen isimli çalışanlarımız elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Vefat eden görev şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine, değerli çalışma arkadaşlarımıza ve Manisamıza sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun...

27.04.2018 tarihinde; Müştak Uğurhan Seyitli mahallesi cuma namazına müteakip, Mehmet Gönen Büyükbelen mahallesi cuma namazına müteakip, ismail Ulutaş Köprübaşı/ Çavullar (saat 11.00) mahallelerinde defnedileceklerdir.”

BAŞKAN ERGÜN’ÜN DE CENAZE TÖRENİNE KATILMASI BEKLENİYOR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de Büyükbelen Mahallesi’nde, Mehmet Gönen için düzenlenecek olan cenaze törenine katılması bekleniyor.

KAZA NASIL OLMUŞTU?

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde refüjde ot biçme çalışması yapan 3 belediye işçisi, kontrolden çıkan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. İşçilere çarpan otomobilin sürücüsü de ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında, Şehzadeler ilçesi Turgutlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgutlu istikametinden Manisa istikametine seyir halinde olan Nilay E. (36) yönetimindeki 33 KDK 51 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Manisa girişinde Mermerciler Sitesi mevkindeki refüjde ot biçme çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığına bağlı olarak çalışan 3 işçiye, ardından önünde seyir halinde olan 45 ET 985 plakalı açık kasa kamyonete çarpıp, yol kenarındaki kaldırımı aşarak park halinde bulunan 31 LT 557 plakalı otomobile vurdu. Kazada refüjde çalışma yapan İsmail Ulutaş, Mehmet Göner ve Müştak Uğurhan feci şekilde can verdi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı ve polis ekibi sevk edildi. Kazaya sebep olan 33 KDK 51 plakalı otomobilin sürücüsü Nilay E. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen Nilay E. daha sonra Merkezi Efendi Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazanın görgü tanıklarından Gökhan İnce, “Bayan orada çok süratli bir şekilde geliyordu. Çim biçen işçiler de orada çalışıyordu. İşçilere vurdu. İşçiler öldüler. Birinin durumu ağırdı. Kadında herhangi bir şey yoktu. Çok süratliydi” dedi.

Editör: TE Bilişim