Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Şehitler Mahallesinde yaşanan olayda bir şahsın bıçaklanma anı kameralara yansıdı. Olay geçtiğimiz akşam Şehitler Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde bir kahvehane önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre S.Ö. (37)  isimli şahıs kahvehanede arkadaşları ile çay içerken dışardan gelen gürültüler nedeniyle dışarı çıktı. Dışarda alkol ve uyuşturucu aldığı iddia edilen şahısın park halinde duran araçlara vurduğunu gördü. Kalabalığın kendisine baktığını gören alkollü şahıs kahvehane önüne gelerek S.Ö. isimli şahsa “Ne bakıyorsun” deyip olay yerinden uzaklaştı.

EKMEK BIÇAĞINI BELİNE KOYUP GELDİ

Olay yerinden ayrılan ve daha sonra geri gelen M.Ü. (17) kahvehaneye gelerek S.Ö isimli şahsı konuşmak için kolundan tutup dışarı çıkardı. M.Ü belinden çıkardığı ekmek bıçağı ile S.Ö.’yü karın boşluğundan bıçakladı. Yaralanan S.Ö. can havli ile kahvehaneye koşarken arkasından giden bıçaklı saldırgan bıçağı ikinci kez saplamak istedi. Kahvede bulunan vatandaşlar tarafından polise ve sağlık ekiplerine haber verilirken olay yerine gelen sağlık ekipleri S.Ö.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Manisa Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastaneden alınan bilgiye göre S.Ö.’nün hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi

Öte yandan bıçaklı saldırgan S.Ö.’yü bıçaklamasının ardından kahvehaneden hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gitti. Saldırgan olaydan bir gün sonra gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Editör: TE Bilişim